Kako dobiti Temu popust na drugu kupovinu?

Ako kupuješ na Temu, verovatno si već koristio Temu kupon za 30% popusta na prvu kupovinu. Onda takođe znaš da se taj kupon ne može primeniti dva puta, odnosno da vredi samo kada napraviš novi nalog. Ali, ne brini, u ovom tekstu ćemo ti otkriti trikove koji će ti omogućiti korišćenje kupona više puta, samo je potrebno malo planiranja.

Prvi trik: Obriši aplikaciju i preuzmi je ponovo posle 14 dana

Jedan od načina da ponovo koristiš Temu kupon za 30% popusta je da jednostavno obrišeš njihovu aplikaciju sa svog telefona i sačekaš 14 dana pre nego što je ponovo preuzmeš. Ne briši svoj Temu nalog - samo obriši aplikaciju sa telefona. Kada prođe 14 dana, preuzmi aplikaciju ponovo, uloguj se u svoj nalog i moćićeš opet primeniti naš promo kod tai55840 da dobiješ 30% na sledeću porudžbinu.

Ova metoda zahteva malo strpljenja, ali ti omogućava da dobiješ isti popust bez potrebe za pravljenjem novog naloga. Ako nisi u žurbi, savetujemo ti da primeniš ovu metodu.

Foto: pexels.com

Drugi trik: Napravi dodatni Temu nalog

Ako ti se ne čeka 14 dana, postoji brži način da ponovo iskoristiš Temu kupon. Sve što treba da uradiš je da napraviš novi Temu nalog koristeći drugi telefon i novu email adresu. Preuzmi Temu aplikaciju na drugom telefonu preko naše veze i kada napraviš novi nalog, ukucaj kupon tai55840 da obezbediš 30% popusta na sledeću kupovinu.

Na ovaj način ne moraš čekati da prođu dve sedmice nego odmah možeš da dobiješ ekstra popust. Naravno, ne moraš se zaustaviti na jednom novom nalogu :). Možeš napraviti i više naloga, zavisno od toga koliko telefona i različitih email adresa imaš. Dakle, pitaj ukućane za telefone, napravi nove naloga i poručuj više puta 30% jeftinije!

Da li postoji još koja metoda za korišćenje kupona?

Zasad ne. Temu još uvek ne nudi dodatne kupone koji bi se mogli primenjivati bez pravljenja novog naloga ili za drugu kupovinu sa istoga. Moguće je da će uvesti dodatne kupne u budućnosti, ali za sada su ove pomenute metode jedino koje garantuju uštedu od 30%.

Ostali saveti za Temu kupovinu

Uz malo snalažljivosti i korišćenje ovih fora koje smo podelili, možeš da izvučeš maksimum iz Temu kupona i uštediš dobru sumu tokom online šopinga. Iskoristi priliku, uštedi pare i uživaj u ogromnom izboru proizvoda koje Temu nudi. Za dodatne informacije u vezi carina na Temu pakete, metoda plaćanja ili platnih kartica koje Temu prihvata, pogledaj naše ostale blog tekstove.

Milica Radovanović - Mega Kuponi

Strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost.