Temu Srbija: Minimalni iznos porudžbine

Svašta se priča o Temu sajtu, a najveće sumnje postavljaju se u vezi besplatne isporuke u Srbiju, minimalnog iznosa kupovine i procesa carinjenja. U ovom tekstu, ukratko ćemo objasniti koliko minimalno moraš potrošiti da dobiješ Temu gratis isporuku, i koji su trenutni uslovi za uspešnu kupovinu na Temu sajtu ili aplikaciji.

Koji je minimalni iznos Temu porudžbine u Srbiju?

Trenutno, prag minimalne porudžbine na Temu iznosi 1,700 dinara. To znači da moraš potrošiti najmanje ovaj iznos da bi uspešno obavio kupovinu. Važno je napomenuti da, nezavisno od iznosa kupovine, isporuka u Srbiju je uvek besplatna! Dakle, bilo da naručuješ robu u minimalnom iznosu od 1,700 dinara ili mnogo više, nećeš imati dodatne troškove za dostavu.

Politika besplatne isporuke bez obzira na iznos narudžbine predstavlja veliku pogodnost za tebe, jer ti omogućava fleksibilnost i uštedu pri kupovini. Možeš slobodno odabrati proizvode koje želiš, bez brige o dodatnim troškovima koji često mogu značajno povećati ukupnu cenu onlajn kupovine. Dodatno, za sve nove korisnike, imamo poseban poklon! Preuzmi Temu aplikaciju preko naše veze i uštedi 30% na prvu kupovinu! Samo ukucaj naš kod za popust tai55840 posle preuzimanja aplikacije. Kod za popust vredi samo 1 sat od preuzimanja aplikacije pa ti savetujemo da pažljivo planiraš kupovinu.

Foto: pexels.com

Postoje li ikakvi drugi troškovi Temu kupovine?

Najčešće nema nikakvih drugih troškova, ali retko se može desiti da tvog paket bude ocarinjen po dolasku u Srbiju. Svi Temu paketi šalju se iz Kine pa je to razlog zbog kojeg se može desiti carinjenje, pogotovo za pakete u vrednosti od 5,500 dinara ili više. Za više informacija i detalja, pročitaj naš tekst o carini i plaćanju PDV-a na Temu pakete.

Više informacija

Takođe obrati pažnju na ostale tekstove u kojima objašnjavamo kako koristiti Temu aplikaciju, koja su iskustva kupaca u Srbiji ili kako iskoristiti kupon za popust na prvu kupovinu. Uživaj u sledećem šopingu!

Milica Radovanović - Mega Kuponi

Strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost.