Iskustva sa Temu Srbija - Da li se isplati poručiti?

Sve više ljudi iz Srbije koristi Temu, novu kinesku platformu za online kupovinu, koja nudi širok asortiman proizvoda po veoma povoljnim cenama. Kao što je to bio slučaj sa AliExpress-om, korisnici Temu-a rado dele svoja iskustva i utiske na raznim forumima i Facebook grupama. Ako još uvek nisi poručio sa Temu sajta ili aplikacije, ova iskustva poslužiće ti da stekneš utisak o proizvodima i isporuci u Srbiju.

U nastavku donosimo nekoliko recenzija koje su korisnici podelili u jednoj od Facebook grupa posvećenih razmeni iskustava sa Temu narudžbinama. Imena korisnika su zamagljena radi zaštite privatnosti, ali na dnu teksta ostavićemo vezu na grupu da i ti možeš videti sva iskustva i pitanja direktno na Fejsu.

Recenzija 1:

Ova korisnica ističe da je sve proteklo u redu, od procesa isporuke koji je trajao manje od dve nedelje, do samog kvaliteta poručenih proizvoda.

Foto: Facebook

Recenzija 2:

Ova recenzija dolazi od korisnice koja je naručila više artikala i svi su stigli u savršenom stanju. Njeno oduševljenje govori koliko je bila zadovoljna celokupnim iskustvom kupovine na Temu.

Foto: Facebook

Recenzija 3:

Brza isporuka i pravovremene informacije o statusu paketa učinile su ovu korisnicu veoma srećnom. Navodi da je redovno obaveštavana o stanju svoje pošiljke putem SMS-a kada je pošiljka preuzeta od strane Pošte Srbije za isporuku na adresu. Ovaj nivo komunikacije i brzine isporuke je nešto što mnogi kupci visoko cene, posebno kada naručuju iz inostranstva.

Foto: Facebook

Recenzija 4:

Ova korisnica ističe kako je proces dostave bio vrlo jasan i efikasan. Dobila je obaveštenje od pošte o dolasku paketa i sve je proteklo bez problema.

Foto: Facebook

Sve recenzije su autentične i preuzete su iz javno dostupne Fejsbuk grupe gde korisnici redovno dele svoja iskustva sa Temu narudžbinama. Ako želiš da pročitaš više recenzija ili imaš pitanja o procesu dostave ili plaćanju, pridruži se grupi i saznaj sve što te zanima. Takođe ti savetujemo da pročitaš naše tekstove u vezi detalja o isporuci i pouzeću, i metodama plaćanja na Temu Srbija.

Uz ove recenzije, možeš biti siguran da Temu nudi brzu isporuku i kvalitetne proizvode, što potvrđuju i zadovoljni korisnici. Ne oklevaj da isprobaš Temu i podeli svoja iskustva sa drugima! Naravno, prije prve porudžbine ne zaboravi iskoristiti naš Temu kupon za 30% popusta.

Milica Radovanović - Mega Kuponi

Strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost.