Da li je Temu dostupan u Crnoj Gori?

O Temu platformi za povoljnu online kupovinu iz Kine već mesecima se priča, a verovatno si čuo da nudi solidne proizvode po nerealno jeftinim cenama. Mnogi bi čak rekli da su uz Temu zaboravili na AliExpress i druge kineske prodavnice. Međutim, često se postavlja pitanje: da li je Temu dostupan u Crnoj Gori?

Odgovor je “DA”, odnedavno je Temu konačno dostupan i za kupce u Crnoj Gori! U nastavku ćemo objasniti kako u nekoliko koraka možeš kupovati na Temu sajtu.

Kako naručiti sa Temu-a ako iz Crne Gore?

Da bi mogao kupovati na Temu, prvo treba da posetiš njihov zvanični sajt ili preuzmeš mobilnu aplikaciju, koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Proces registracije je jednostavan i zahteva osnovne podatke poput e-mail adrese i lozinke. Kada kreiraš nalog, možeš početi sa pretragom velikog broja proizvoda.

Podešavanje postavki za kupovinu

Ako slučajno dobiješ obavest da ne možeš kupovati, moraš na vrhu desno podesiti tvoju zemlju kupovine na Crnu Goru i prikazaće ti se lokalne ponude prilagođene shoppingu u Crnoj Gori. Sada možeš početi sa pretraživanjem proizvoda i odabirom. Sve cene prikazane su u evrima, a jezik aplikacije i Temu sajta zasad je samo engleski.

Na Temu sajtu naći ćeš različite kategorije proizvoda, kao što su odeća, obuća, elektronika i kućni aparati. Ako tražiš nešto specifično, možeš koristiti opciju pretrage. Svaki proizvod dolazi sa detaljnim opisom, slikama visoke rezolucije i ocenama kupaca, što ti može pomoći u donošenju odluke. Pazi: isti proizvod može biti u prodaji od različitih prodavača i imati mnogo različite cene. Dobro proveri da li stvarno kupuješ najjeftiniju verziju.

Foto: pexels.com

Završtak kupovine i plaćanje

Kada pronađeš proizvod koji želiš, dodaj ga u korpu. Kada završiš sa kupovinom, klikni na ikonu korpe u gornjem desnom uglu ekrana. Bićeš preusmeren na stranicu za pregled narudžbine, gde možeš proveriti sve artikle koje si izabrao. Ako poseduješ promo kod ili kupon, ovo je mesto gde možeš da ga uneseš za ostvarivanje popusta.

Kada potvrdiš svoj izbor, klikni na dugme za nastavak ka plaćanju. Ovde ćeš uneti podatke za dostavu, uključujući adresu i kontakt telefon. Sledeći korak je odabir načina plaćanja. Temu nudi razne opcije, uključujući plaćanje karticama ili PayPal plaćanje.

Nakon što popuniš sve potrebne informacije i izvršiš plaćanje, dobićeš e-mail potvrdu sa detaljima narudžbine. U svakom trenutku možeš pratiti status svoje narudžbine kroz sekciju "Moje narudžbine" na svom nalogu. Temu uvek nudi i broj za praćenje isporuke, što ti omogućava da pratiš kada će paket stići na tvoju adresu.

Dodatne informacije

Za više informacija i detaljne upute o kupovini na Temu, pogledaj naš vodič o Temu kupovini. Ako te zanima više o Temu aplikaciji, njenoj sigurnosti i načinu preuzimanja i korišćenja, pročitaj više o Temu aplikaciji.

Milica Radovanović - Mega Kuponi

Strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost.