Šta je Temu aplikacija i kako je instalirati?

Temu je trenutno jedna od najpopularnijih platformi za povoljan onlajn šoping u svetu, a prošli mesec zaludeo je i Srbiju! Ako još uvek ne znaš tačno kako da instaliraš Temu aplikaciju, naš tekst će ti pomoći, ali i otkriti kako preuzeti aplikaciju sa ekstra popustima!.

Šta je Temu aplikacija?

Temu je kao AliExpress, ali sa boljim cenama i gratis dostavom u Srbiju. Njihova platforma nudi preko 25 kategorija proizvoda i bukvalno možeš da nađeš sve šta poželiš! Kupovati možeš putem Temu sajta ili aplikacije, ali naš savet je da odabereš aplikaciju jer unutar nje možeš lako da pratiš isporuku svog paketa u bilo kom trenutku, menjati podatke za isporuku ili lako pregledavati nove proizvode.

Prvi način: Preuzmi Temu aplikaciju putem naše veze

Najbolji način da preuzmeš Temu aplikaciju je putem našeg linka. Tada ćeš dobiti specijalne kupone i kod za 30% popusta na prvu kupovinu u roku od jednog sata od preuzimanja. Ova opcija ti donosi veće popuste u odnosu na preuzimanje putem Play Store-a ili App Store-a. Da dobiješ popust odmah posle instalacije, napravi Temu nalog i ukucaj kupon tai55840.

Drugi način: Kako instalirati Temu aplikaciju?

Instalacija Temu aplikacije je jednostavan proces koji možeš završiti za nekoliko minuta. Evo koraka kako da to uradiš:

Korak 1: Otvori Play Store ili App Store

Ako koristiš Android uređaj, otvori Google Play Store. Ako koristiš iPhone, otvori App Store.

Korak 2: Pretraži "Temu"

U pretraživaču unutar App Store-a ukucaj "Temu" i pritisni dugme za pretragu. Trebalo bi da se pojavi aplikacija sa zvaničnim logom Temu kao na slici ispod.

Foto: App Store

Korak 3: Preuzmi aplikaciju

Klikni na dugme "Instaliraj" (na Play Store) ili "Preuzmi" (na App Store) da bi preuzeo aplikaciju na svoj uređaj. Proces preuzimanja može potrajati nekoliko minuta, zavisno od brzine tvoje internet konekcije.

Korak 4: Otvori aplikaciju i kreiraj nalog

Nakon što je instalacija završena, otvori aplikaciju Temu. Bićeš upitan da se prijaviš ili kreiraš novi nalog. Prati uputstva na ekranu da uneseš potrebne informacije i postaviš lozinku.

Korak 5: Počni sa kupovinom

Sada kada si kreirao nalog, možeš početi da pretražuješ proizvode, dodaješ ih u korpu i obavljaš kupovinu. Uživaj u povoljnim cenama i širokom izboru proizvoda koje Temu nudi.

Saveti za korišćenje Temu aplikacije

Redovno proveravaj aplikaciju za specijalne ponude i kupone koji ti mogu pomoći da uštediš još više. Pre nego što obaviš kupovinu, pročitaj Temu recenzije drugih korisnika kako bi se uverio u kvalitet proizvoda. Takođe ti savetujemo da pogledaš naše ostale Temu tekstove za više informaciju o isporuci, carinjenju, trikovima i savetima.

Temu aplikacija pruža jednostavan i efikasan način za onlajn kupovinu, nudeći raznovrsne proizvode po izuzetno povoljnim cenama. Instalacija aplikacije je brza i jednostavna, a korisničko iskustvo je prilagođeno tako da bude što jednostavnije i prijatnije. Nadamo se da će ti ovaj vodič pomoći da započneš sa korišćenjem Temu aplikacije i da uživaš u svim njenim prednostima.

Milica Radovanović - Mega Kuponi

Strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost.