Šta je Temu korekcija cene i kako ju iskoristiti?

Temu je već jeftin, a da li znaš da često možeš dodatno sniziti cenu poručenih proizvoda čak i kada je tvoj paket već isporučen?

Šta je Temu korekcija cena i kako funkcioniše?

Znamo da ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali stvarno je moguće. Hajde da vidimo o čemu se tačno radi. Prilagođavanje cene je mehanizam putem kojeg kupci mogu zatražiti povraćaj dela novca ako proizvodi pojeftine posle kupovine. Na primer, ako danas kupiš proizvod koji u Temu aplikaciji trenutno košta 350 dinara, a za nedelju dana vidiš da taj isti proizvod sada košta 320 dinara, imaš pravo da zatražiš prilagođavanje cene. U tom slučaju, dobićeš nazad 30 dinara, odnosno razliku između prvobitne cene i nove.

Temu u potpunosti podržava ovu funkciju jer im je cilj da pokažu kupcima da su cene stabilne i da niko ne oseća da je prevaren ako proizvod nakon kupovine iznenada pojeftini. Ispod smo preveli šta tačno Temu kaže u trenutku pisanja ovog teksta o opciji prilagođavanja cene:

"Predmeti kupljeni putem Temu-a mogu se kvalifikovati za prilagođavanje cene ako njihova naznačena cena padne unutar 30 dana u istoj zemlji. Razlika u ceni biće vraćena u izvornoj valuti kupovine, a zahtev za korekciju cene neće uticati na isporuku vaših artikala. Zahtev za povraćaj sredstava možete podneti putem dugmeta 'Korekcija cene' u odeljku 'Vaše narudžbine'. Međutim, artikli na rasprodaji ili promociji mogu biti izuzeti, a troškovi dostave su isključeni iz proračuna prilagođavanja. Temu takođe zadržava pravo da promeni uslove politike ili odbije prilagođavanje cene u bilo kom trenutku."

Kako da zatražim prilagođavanje cene mojih artikala?

Proces zahteva za prilagođavanje cene na Temu aplikaciji ili sajtu je jednostavan. Samo treba da pratiš sledeće korake:

  1. Klikni na deo ‘Vaše narudžbine’ na Temu stranici ili aplikaciji,

  2. Odaberi narudžbinu u kojoj su proizvodi čija se cena promenila i klikni na dugme “Korekcija cene”,

  3. Temu će ti prikazati potvrdu da je tvoj zahtev u obradi i uskoro će ti vratiti razliku direktno na račun u obliku Temu kredita ili kao novac na tvoju karticu. Ponekad je takođe moguće izabrati na koji način želiš primiti novac nazad. Napomena: korekcija cene vredi samo 30 dana posle poručivanja. Ako je već prošlo više vremena, ne možeš zatražiti korekciju za starije narudžbine. Zato ti savetujemo da unutar prvih mesec dana od kupovine pratiš unutar svog Temu naloga da li su kupljene stvari pojeftinile.

A ovako to izgleda nakon što prilagođavanje cene zatražiš i novac ti bude vraćen na Temu nalog:

Foto: Temu aplikacija

Da li je to sve?

I to je to! Da, proces je brz i lagan, a na ovaj način možeš uštedeti još više, pogotovo ako često kupuješ na Temu. Ako kombinuješ ovu metodu i svaki put koristiš Temu kod za popust, ne moraš se brinuti da ćeš platiti previše!

Bonus - kako iskoristiti Temu kod za popust?

Temu daje najviše popusta za nove korisnike, koji nakon otvaranja novog računa odmah mogu dobiti 30% popusta na narudžbinu. Ali, ako nisi novi korisnik, ne treba da se brineš. Postoje trikovi putem kojih možeš osigurati da svaki put iskoristiš naš kupon za 30%. Pitaš se kako? Pročitaj u našem tekstu o trikovima za korišćenje Temu kupona.

Milica Radovanović - Mega Kuponi

Strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost.