Gde kupiti jeftine kostime za Noć veštica 2024?

Bliži nam se Noć veštica, odnosno Halloween, i mnogi među nama se raduju ideji da za jedno veče budu neko drugi. Neko strašan, neko poznat, ili neko izmišljen, slobodni smo da pustimo mašti na volju i izmislimo novi identitet. Ako prvi put čuješ za ovaj praznik i pitaš se “Šta je sad pa Noć veštica?”, pogrešan članak. Klikni na link, pa se vrati. Pretvaraćemo se da se nije desilo.

Dakle, ako si dobila gomilu pozivnica gde možeš ići maskirana 31. oktobra, pronalaženje idealnog kostima za Noć veštica po povoljnoj ceni ti možda deluje kao nemoguća misija. Uklopiti nešto od dostupnih opcija po tržnim centrima često znači izvrnuti novčanik naopako, pogotovo ako vas u kući ima više.

Da ti skratimo muke, sabrali smo najbolje popuste za Noć veštica na jednom mestu. Ne moraš gubiti vreme, živce, a ni pare, već jednostavno prošvrljaj po ovim kuponima i nađi idealne kostime za sve vas. Od pojedinih prodavnica, možemo ti odmah preporučiti sledeće.

Temu - Najraznovrsniji izbor kostima za Noć veštica za decu i odrasle

Treba li objašnjavati zašto Temu zauzima prvo mesto kad su kostimi za Noć veštica u pitanju? Imaju ubedljivo najveći izbor najpovoljnijih kostima, kako za decu, tako i za odrasle. Pritom, besmisleno su jeftini. A na sve to, kao šlag na tortu i višnja na vrhu, ako poručiš sad, verovatno stiže do 31. oktobra.

Da ne pričamo napamet, testirali smo Temu. Bez da ulazimo u detalje i izmišljanje specifičnih tematika za kostim, ukucali smo “Kostim za Noć veštica” u njegov pretraživač. Samo na prvoj strani iskočilo nam je bezbroj opcija za velike i male.

Foto: pexels.com

Tu je jednorog na naduvavanje (da, tehnički deliš prednje noge sa jednorogom), kostim doktora za tvoj dečaka, sedamnaest ogrtača sa ogromnom kapuljačom, i toliko kostima, da dobro si pretpostavila, veštica.

Koliko koštaju kostimi na Temu?

Koliko smo kostima pronašli da koštaju 5000 dinara? Nijedan. Ima par za 4000, poneki za 3000. Ali uglavnom možeš proći za dobar kostim za oko 1500 dinara. Možda će kostim biti najstrašniji, ali njihova cena će biti vrlo smešna. Baš kao kad gledaš loš horor sa dobrom ekipom, pa ga u pet minuta pretvorite u najjaču komediju koju ste ikad gledali.

Tako da, ako nas pitaš, prva stanica bi definitivno trebala da ti bude Temu. Ali, ajde da ti damo još par opcija.

Sinsay - Dekoracije za Noć veštica i dečiji kostimi

Ako se osećaš dovoljno matoro da si zaslužila da možeš da ignorišeš kostime i Noć veštica, to je skroz okej. Međutim, u tom slučaju, verovatno tvoji malci tek ulaze u taj svet - i možeš očekivati da će ti se pojaviti na vratima, nadamo se ne 30. oktobra u 12 uveče sa notifikacijom da im je ipak potreban kostim za sutra. Ili, ne daj bože, da su pozvali drugare na žurku, pa ti je automatski potrebna i dekoracija za ovaj praznik.

U svakom slučaju, ne očajavaj. Sinsay je tu, sa izvrsnom ponudom stašnih kostima za one najmlađe. Tu su svi duhovi, bundeve i paukovi koji će zasigurno raspametiti tvoje klince, a tebe rešiti problema pregovora u šta da se maskiraju, i koliko će to da košta. Mada Temu ubedljivo ima veći izbor, nekad nije optimalno dati im toliko izbora.

Ako su ti potrebne i dekoracije za kuću, Sinsay može i to da ti reši. Tu su raznorazne lampice, poslužavnici, činije, stolnjaci i ostali dekorativni elementi za tvoj dom. U samo par klikova, i to po vrlo povoljnim cenama, možeš uneti duh Noć veštica i u svoj dom.

Factcool - Odličan izbor odeće za kombinovanje u kostime za Noć veštica

Za razliku od prethodna dva učesnika konkursa “ko u ponudi ima najbolje kostime za Noć veštica”, factcool nema posebnu kategoriju za Halloween. Pomislićeš, pa što ih onda spominjemo? Zato što, kao i uvek, imaju sjajan izbor garderobe.

Nebitno da li svratiš na factcool da pronađeš pojedinačne elemente za tvoj kostim, ili da nađeš nešto unikatno, uspećeš. I to po povoljnim cenama. Pronaćićeš i suknju i košulju i crvenu leptir mašnu ako želiš da budeš Meri Popins, ali i crnu dugu haljinu na kojoj bi ti, uz pripadajući šešir koji možeš i sama da napraviš, pozavidela svaka veštica.

Ono što je najbolje u vezi ovog izbora je činjenica da elemente kostima možeš ponovo nositi u drugim prilikama, umesto da ti čuče u ormaru za jednom godišnje. Preporučujemo, doduše, da baciš pogled i na Frogies brend. Možda tvoja jača polovina nije u fazonu da se maskira, ali to ne znači da ne može bar da obuje neke od ovih ludačkih čarapa i ponese duh Noć veštica na taj način.

Pa, šta ćeš ti da budeš za Noć veštica?

Da ne dužimo, sigurni smo da ti je mozak već sad prepun gomile ideja u šta da se maskiraš za ovu sjajnu žurku. Pronađi svoje idealne komade, i osmisli vrhunski kostim za ovu Noć veštica i ne daj da te iko u tome sputa ili zaustavi. Nevernim tomama objasni da je Noć veštica drugi najpopularniji praznik u svetu, i da su baš smor što ne iskoriste priliku da se maskiraju!

Ne zaboravi samo da pokupiš i poneki popust, te da te tvoj kostim ne košta kao da si da kupila karte za Meksiko da ispoštuješ i Día de los Muertos sutradan. Da, namerno ga spominjemo, jer je takođe i vrlo popularan kostim za Noć veštica, pa čisto da pripomognemo sa idejom ako se osećaš preokupirano!

Vladana Donevski - Mega Kuponi

Voli dobru šetnju, epsku fantastiku, jaku crnu kafu, i overthinkovanje. Ima previše hobija - ne stiže ni jednim da se bavi.

Glavna noćna mora su joj paukovi, sekundarna odlazak u šoping i bacanje para na nešto što “može ona to i sama da napravi”. Ceni dobar popust za ono što ne može, a obožava kad preostane za dobar čokoladni sufle.